Donacija Petrola

Donacija petrol 2015 003Petrol je namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijo pomagal tudi Gasilskemu zavodu Trbovlje

V imenu družbe Petrol sta 24.12.2015 poslovodja Robert Fridl in Matej Pibernik iz bencinskih servisov Trbovlje, Trg revolucije 8a in Vodenska 1b sredstva predala GASILSKEMU ZAVODU TRBOVLJE. Ta jih bo porabil za nakup varovalne opreme.

Ko se ozremo v leto 2015 vidimo, da je za nami leto, ki je prineslo rahlo gospodarsko rast in okrevanje. Kljub tej optimistični novici, Slovenijo še vedno pesti visoko število brezposelnih in visoki življenjski stroški. V družbi Petrol, kjer sta spoštovanje in srčnost pomembni vrednoti, se zavedajo, da lahko ravnotežje v družbi pomaga soustvarjati vsak od nas. Zato tudi v letošnjem letu, med številnimi družbeno-odgovornimi projekti, ponovno izvajajo akcijo Naša energija povezuje. Po izboru zaposlenih na Petrolovih poslovnih enotah podpirajo pomoči potrebne posameznike ali projekte in tako z majhnimi dejanji v svojih lokalnih skupnostih pripomorejo k boljšemu življenju. Zaposleni na bencinskem servisu Trbovlje, Trg revolucije 8a in Vodenska 1b so donacijo (400€) tako kot lansko leto tudi letos namenili Gasilskemu zavodu Trbovlje za nakup zaščitno varovalne opreme.

» V Petrolu se zavedamo, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke. Pomembna je energija, ki nas povezuje. Zaposleni v Petrolu jo v svoja lokalna okolja po vsej Sloveniji že peto leto zapored srčno prenašamo, » je dejal mag. Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.

V imenu zaposlenih v Gasilskem zavodu Trbovlje  se družbi Petrol d.d. tudi javno zahvaljujemo.

 Srečko KERIN

Komentiranje zaprto.