Petrol nas povezuje

IMG_0154

V imenu družbe Petrol sta poslovodja Robert Fridl in Matej Pibernik z bencinskih servisov Trbovlje 1 in 2 z Gasilskim zavodom Trbovlje podpisala donatorsko pogodbo.

Trbovlje, 23. december 2014 –  Družba Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana bo tudi konec letošnjega leta že četrto leto zapored izvedla humanitarno akcijo »Naša energija povezuje« s katero bodo sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, namenili posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih bodo izvajali zaposleni na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Ob zaključku leta bo Petrol že četrto leto zapored v humanitarne namene podaril 60.000 evrov.

Leto 2014, ki je že skoraj za nami, žal še vedno ni prineslo gospodarske rasti. Pravzaprav je za nami leto, ki so ga, poleg pomanjkanja služb, pestile tudi ujme, žled, poplave, slab pridelek. V družbi Petrol, kjer sta spoštovanje in srčnost pomembni vrednoti, tako ponovno izvajajo akcijo Naša energija povezuje. Osnovni namen projekta je s pomočjo zaposlenih na Petrolovih bencinskih servisih podpreti pomoči potrebne posameznike ali projekte, ki bodo v lokalnih skupnostih pripomogli k boljšemu življenju.

Zaposleni na bencinskem servisu Trbovlje 1 in 2 so donacijo 400 evrov namenili Gasilskemu zavodu Trbovlje za nakup osebne varovalne opreme.

V ljubljanski regiji, kjer ima Petrol več kot 100 bencinskih servisov, bodo zaposleni ponovno razveselili številne socialno ogrožene otroke in družine, pomagali invalidom, prispevali k ureditvi otroških igrišč ali nakupu računalniške opreme v osnovnih šolah, prispevali sredstva za delovanje gasilskih društev in pomagali tudi drugim pomoči potrebnim. »V Petrolu se zavedamo, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke. Pomembna je energija, ki nas povezuje. Nekaj te energije smo preko svojih zaposlenih prenesli  tudi v mnoge kraje po vsej Sloveniji«, je povedal mag. Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.

V imenu zaposlenih v Gasilskem zavodu Trbovlje se družbi Petrol d.d. tudi javno zahvaljujemo.

Poveljnik
Srečko KERIN

Komentiranje zaprto.